Kreditrendszer

Ismerd meg az Education Card kreditrendszerét és vásárold meg első kártyád. Olvasd végig ismertetőnket, hogy tudd, hogyan működnek kártyáink.

Elsőként válassz csomagot.

Hogy milyen csomagok közül választhatsz és mi a különbség?

Választhatod a SMART csomagunkat,
15.990. Forintos havidíjért. 260 Kredit

Ezzel számtalan alkalmi képzésen részt vehetsz, illetve gyors és rövid tematikájú oktatásokra csatlakozhatsz. Mozizz, tanulj nyelvet, vagy látogass el egy Múzeumba.

A kártya 12 hónapos hűségidővel vásárolható.
Az árak az ÁFA-t tartalmazzák

Választhatod a GENIUS csomagunkat,
19.990. Forintos havidíjért. 340 Kredit

Ezzel az alkalmi képzéseken túl, komoly hosszabb tematikájú oktatásokra és szakmai képzésekre csatlakozhatsz. Jogosítvány, fejlesztői képzés, vagy kommunikációs tréningek közül válogathatsz.

A kártya 12 hónapos hűségidővel vásárolható.
Az árak az ÁFA-t tartalmazzák

Mik azok a kreditek?

A befizetett havidíjadat átkonvertáljuk kreditekké, hogy egyszerűbben kezelhető legyen, mikor és milyen oktatásért fizetsz a kártyáddal. Ahogy a kártyáknál látható a SMART csomag 260, míg a GENIUS csomag 340 kreditet foglal magába. Minden általunk biztosított szolgáltatásnál feltüntetésre került, hogy mennyi kreditbe kerül. Minden egyes sikeres részvétel után, az oktatás kreditértéke levonásra kerül. Ezután mindig a fentmaradó kreditekkel gazdálkodhatsz tovább az adott hónapban.

A kreditek nem halmozhatóak, tehát ha nem használod fel a meglévő krediteket, a következő hónapban azok már nem lesznek felhasználhatóak. Tehát minden hónapban a csomagodnak megfelelő kreditszámmal rendelkezel.