Édesmester Kurzus

Intézmény: Cukee Shop


Ismertető

Kurzus kredit díja

A kurzuson való részvétel őssz kredit díja 1200 kredit.
A kurzus teljes időtartama 4 hónap mely havi 1 alkalmat foglal magába.
Egy alkalom díja 300 kredit, így 4 hónapos képzés ideje alatt, havonta 300 kredit kerül levonásra a kártyádról.

Kreditlevonás ütemezése: havonta.

Ha Téged is érdekel a cukrászat, a sütemény és tortadíszítés, akkor igazán jó helyen jársz, mert kimondottan Neked szól 4 alkalmas „Édesmester” tanfolyamunk, amely után bármilyen alkalomra önállóan tudsz majd készíteni meseszép és egyedi tortákat!

Tanfolyamunk kimondottan hobbicukrászoknak, háziasszonyoknak, és akár teljesen kezdőknek szól, egymásra épülő tematikus oktatással.

Kis létszámú, családias hangulatú kurzusunkon profi cukrászoktól tanulhatod meg a tortakészítés és díszítés fortélyait, résztvevők nem csupán egy bemutató jellegű tanfolyamot kapnak, hanem mindenkinek egyénileg is segítünk az interaktív foglalkozásokon.

Cukrász mestereink, oktatóink Rád figyelnek, hogy mindent megtanulj nálunk az adott témákban.

Rendelkezésedre állnak a legprofibb eszközök, anyagok, melyekkel saját magad által elkészített tortáidat természetesen haza is viheted megmutatni szeretteidnek! Kurzusainkon mindent megtanulhatsz az édességek világából, amiben eddig akár bizonytalan voltál.

Hiszünk abban, hogy a tortadíszítés, a tortadesign készítés elsajátítása egy kreatív és alkotó tevékenység, mely szórakoztat, kikapcsol, összehoz és valódi maradandó élményt ad résztvevőinknek.

A kiválasztott tanfolyamon való részvételhez szükséges kreditszámot a kártya felhasználónak a tanfolyam teljes ideje alatt biztosítania kell, más képzésre csak esetleges fennmaradó kreditszámot használhatja fel.
További részletekért vedd fel a kapcsolatot az intézménnyel a megadott elérhetőségeken.

HOGYAN TUDOK JELENTKEZNI?
Jelentkezésedhez add meg kártyasorszámod és a kurzus pontos megnevezését a megadott email címre.
Jelentkezésed visszaigazolásától számított képzés idótartama alatt a képzés díjának megfelelő kreditértékkel terheljük kártyád, mely lemondásár a visszaigazolást követően nincs lehetőség.